Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (3.54 secunde)
Tranzactiile in marja sau tranzactii pe credit reprezinta acele operatiuni cu valori mobiliare sau instrumente financiare derivate efectuate de catre o societate de servicii de investitii financiare (SSIF) in numele clientului sau, pe baza unui credit acordat acestuia pentru cumpararea unor valori mobiliare sau a unui imprumut de titluri destinat efectuarii unor vanzari in lipsa.
“Intr-o prima faza, vom finanta doar imobile deja construite, precum hale industriale, cladiri de birouri, centre comerciale sau hoteluri, urmand ca o data cu perfectarea legislatiei privind leasingul sa ne orientam atentia si spre proiecte imobiliare“, a precizat coordonatorul de vanzari al companiei, Aurelian Madem.
In 2004, au fost vandute circa 145.000 de unitati, fata de 250.000 de centrale in 2003, iar pentru 2005 APICT estimeaza acelasi volum de vanzari ca-n 2004.
ANAT ne informeaza totusi ca, desi oferta pentru Litoral a fost destul de tentanta, agentiile au avut pana in prezent vanzari slabe in comparatie cu perioada similara a anului trecut.
Totodata, vanzarile au fost impulsionate de introducerea primei de casare, de campaniile promotionale, de investitiile dealerilor in publicitate si in infrastructura de vanzari si de cresterea capacitatii de productie la uzina Dacia in concordanta cu majorarea cererii pentru Logan.
Nivelul maxim de vanzari este atins in perioda toamna-primavara, in special de sarbatorile de iarna, cand se intorc acasa romanii plecati la munca in strainatate, acestia preferand sa-si investeasca banii in imobiliare.
Potrivit directorului de vanzari al unicului distribuitor Kodak in Romania, Carmen David, „ieftinirea preturilor filmelor foto este asociata scaderii cererii pentru acest produs si s-a produs in momentul in care „jucatorii“ traditionali (Kodak, Fuji, Konica, Agfa) au inteles ca nu le ramane decat sa-si dispute o piata in care avantajul competitiv este dictat de pretul mic.“ Ea spune ca firma pe care o reprezinta a scazut in ultimii doi ani cu 20% preturile, iar de la inceputul anului si pana acum Kodak a ieftinit filmele cu inca 5%.
Unele firme chiar au reduceri permanente, cu conditia sa apelati la agentul de vanzari. Altele, pe langa aceste reduceri oferite din start, indiferent de valoarea lucrarii, mai acorda o reducere de circa 3% daca valoare se situeaza undeva intre 1.000 si 1.500 de euro.
Dintre acestea, 351 de milioane de euro au reprezentat vanzari din imprumutul extern obtinut de Primaria Municipiului Bucuresti.
Zentiva a mai achizitionat in august 2003 producatorul slovac Slovakofarma, iar in ultimii doi ani si-a extins reteaua de vanzari in Polonia si in Rusia.
Ei sustin ca, daca pana acum, rentabile erau autoturismele de lux, atat noi, cat si second hand, pentru ca la acestea adaosul comercial putea fi consistent, o data cu noile taxe, cererea va creste pentru autoturismele cu cilindree mica, iar profitul lor va fi format pe baza numarului de vanzari.
In acelasi cadru, Automobile Dacia a anuntat pentru primele noua luni ale anului vanzari de 112.000 de autovehicule, cu aproximativ 18% mai mult decat nivelul din intreg anul 2004.
Potrivit acestuia, daca situatia va continua sa se inrautateasca, vor fi afectate doar fermele mici, mai sensibile la schimbarile pietei. De altfel, reprezentantii UCPR sustin ca fermele mari vor continua sa aiba aceleasi vanzari ca in conditii normale.
„Vanzari mai reduse, cu aproximativ 30%, s-au observat la inceput, cand virusul gripei aviare a fost descoperit si la noi.
Marketing agresiv Administratia CNH a anuntat ca, de anul viitor, politica de vanzari la nivelul companiei se va schimba radical, in sensul cresterii cat mai mult a numarului de clienti.
Vanzari in decembrie cat in trei luni de vara Specialistii de la Flanco considera ca anul acesta sezonul de varf la vanzarile de electronice si de electrocasnice a inceput destul de tarziu, si mult mai timid decat in anii trecuti.
Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a sintetizat opiniile, aprecierile si asteptarile a 81 de companii din Capitala asupra evolutiei a sase indicatori economici: cifra de afaceri, vanzari pe piata interna, exporturi, numarul de angajati, nivelul investitiilor si climatul de afaceri.
Ieri, presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde, a declarat ca Wrigley si cei 26 de agenti economici, din care 25 fosti si actuali distribuitori, si societatea Rodipet, in calitate de partener comercial direct al Wrigley, au incalcat Legea concurentei prin fixarea pretului de revanzare, direct prin clauza contractuala referitoare la pret si indirect prin fixarea nivelului discounturilor acordate in piata in baza unei politici de vanzari riguros stabilita, precum si impartirea pietelor de desfacere si alocarea clientilor.
Reprezentantii oamenilor de afaceri apreciaza ca trei dintre privatizarile anuntate de autoritati (Romgaz, Casa de Economii si Consemnatiuni - CEC si Loteria Nationala) nu sunt justificate in prezent, iar viitoarele vanzari ale participatiilor statului trebuie sa fie realizate in baza unor evaluari obiective si profesioniste.
Smithfield inregistreaza vanzari anuale de 11,6 miliarde de dolari. (M. Vulpe)
google-analytics.com